Ειδικοί Όροι

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Για παράδοση σε όλη την Ελλάδα:

Όλοι οι τρόποι αποστολής έχουν ξεχωριστό κόστος και είναι σε συνάρτηση με το βάρος αλλά και τον τρόπο αποστολής.

Οι πληρωμές γίνονται με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα.

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

horizontal-banner-300x79

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  eCommerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελία άνω των 200€ σε όλη την Ελλάδα.

 • Στις παρακάτω πόλεις ή περιοχές η παράδοση γίνεται με ίδια μέσα και χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών:
  ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Πολιτική Παράδοσης

 • Εάν η πληρωμή γίνει μέσω πιστωτικής ή με αντικαταβολή αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα αγαθά ή να παράσχουμε τις υπηρεσίες εντός 1 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας.
 • Εάν η πληρωμή γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα αγαθά ή να παράσχουμε τις υπηρεσίες εντός 1 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας.
 • Ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα αγαθά ή να παράσχουμε τις υπηρεσίες το πολύ εντός 1 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση λήψεως της παραγγελίας.

Πολιτική Παραπόνων

 • Δεν εφαρμόζουμε κάποια ιδιαίτερη πολιτική παραπόνων.

Επιστροφές/Αλλαγές

 • Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή των προϊόντων (πελάτη).
 • Αν τα προϊόντα δεν μπορούν υπό κανονικές συνθήκες να επιστραφούν ταχυδρομικώς, τότε η δαπάνη επιστροφής καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Υπηρεσίες μετά την πώληση

 • Παρέχονται υπηρεσίες πληροφόρησης για τα προϊόντα και Συμβουλές για την χρήση τους.

Πολιτική Ακύρωσης

 • Δεχόμαστε αίτημα ακύρωσης της παραγγελίας το αργότερο εντός 3 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας.
 • Εκτός του νόμου που δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων (δικαίωμα υπαναχώρησης) στον αγοραστή εντός 14 ημερών, δεν ισχύουν άλλες προϋποθέσεις για την ακύρωση & επιστροφή μιας παραγγελίας.

Αποστολές Προϊόντων

 • Αποστέλλουμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα

 

Όροι επιστροφών

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την καταβολή του τιμήματος, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Επικοινωνήστε την ίδια ημέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το 2407.gr , στέλνοντας ένα e-mail στο : info@2407.gr , ή καλώντας στο 2661099168, σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 20 ημερών με άλλο (ή άλλα – μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα) ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών – σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Διαδικασία αλλαγής μη ελαττωματικού προϊόντος

 • Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, με εταιρία ταχυμεταφορών ή με το ταχυδρομείο, υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής,αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.
 • Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε : Προς Οnline Κατάστημα, www.2407.gr , Δανίλια Κέρκυρας, 49100
 • Παράλληλα πραγματοποιείτε μία νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε στο online κατάστημα και στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή καθώς και το νούμερο της Απόδειξης Λιανικής.
 • Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν της αποστολής, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

Ελαττωματικά προϊόντα:

Όλα τα δέματα ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας προτού αποσταλούν. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε email στο info@2407.gr εντός 24 ωρών από την ώρα παράδοσης, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και η φθορά είναι φυσιολογική, το προϊόν αποστέλλεται στo info@2407.gr με την εταιρεία ταχυμεταφορών με χρέωση αποστολέα, σύμφωνα με την διαδικασία Επιστροφών-Αλλαγών. Το προϊόν αντικαθίσταται και επιστρέφεται στον πελάτη με έξοδα της εταιρείας “Σπαής Σπυρίδων”. Για να γίνει αποδεκτό ένα προϊόν ως ελαττωματικό, θα πρέπει η φθορά να μην είναι από κακή χρήση του προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η φθορά είναι από κακή χρήση του πελάτη, τότε επιστρέφεται στον πελάτη το ίδιο προϊόν με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη.


 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πώς αντιμετωπίζεται τα προσωπικά μου δεδομένα;

Εμείς στo 2407.gr σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμευόμαστε ως προς την εφαρμογή του Ν.2472/97 ο οποίος αφορά “την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα” και τηρούμε τις διατάξεις που περιλαμβάνονται σε αυτόν. Διαβάστε τις παρακάτω ερωτήσεις για να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας αυτών καθώς και τις εγγυήσεις μας για την προστασία τους.

Ποιές είναι οι εγγυήσεις σας για την προστασία των προσωπικών μου δεδομένων;

To 2407.gr σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιεί, αποκαλύπτει, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που της εμπιστεύεστε. To 2407.gr δεσμεύεται ότι στο διηνεκές θα συμμορφώνεται με τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για τις προσωπικές πληροφορίες που κατέχει.

Οι πληροφορίες αυτές πρέπει:

 • Να αποκτώνται και να διαχειρίζονται δικαίως.
 • Να διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται.
 • Να είναι επαρκείς, σχετικές και όχι υπέρμετρες με τον σκοπό για τον οποίο έχουν αποκτηθεί.
 • Να είναι ακριβείς και στο μέτρο του δυνατού ενημερωμένες.
 • Να κρατούνται όχι περισσότερο από το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν αποκτηθεί.
 • Να κρατούνται με την δέουσα ασφάλεια.
 • Να μην μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ε.Ε. χωρίς την ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερομένου.

Περιορισμός ευθύνης

Επιδίωξη μας είναι να είμαστε κατά το δυνατόν ακριβείς, όσον αφορά την παρουσίαση, το περιεχόμενο και τις περιγραφές των προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν παρέχουμε εγγυήσεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει περίπτωση που τα παραπάνω να μην είναι ακριβή, αξιόπιστα και ενημερωμένα. Εάν ένα προϊόν δεν είναι όπως έχει περιγραφεί στο site μας ή είναι ελαττωματικό , διατηρείτε το δικαίωμα να το επιστρέψετε (στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε). Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώνουμε τη διαθεσιμότητα σε είδος και μεγέθη των προϊόντων. To 2407.gr δεν είναι υπεύθυνo για το περιεχόμενο ή την πολιτική δέσμευσης σεβασμού της ιδιωτικότητας εξωτερικών συνδέσμων, δηλαδή συνδέσεις προς τρίτους ιστοχωρους των οποίων οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις αναγράφονται στις ιστοσελίδες της, καθώς επίσης και για τις πολιτικές και πρακτικές προστασίας της ιδιωτικότητας που εκείνοι εφαρμόζουν.

Περιεχόμενο

Όλο το περιεχόμενο του site (κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες, αρχεία ήχου, αρχεία βίντεο κ.α.) αποτελεί ιδιοκτησία τoυ 2407.gr ή της εταιρίας παραγωγής λογισμικού ή των συνεργαζόμενων με εμάς προμηθευτών και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία. Η εκμετάλλευση του περιεχομένου αυτού ανήκει στο 2407.gr και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία. Το 2407.gr σας παρέχει την άδεια να έχετε μια περιορισμένη πρόσβαση του περιεχομένου του site, για προσωπική χρήση και σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείστε να αποθηκεύετε το περιεχόμενο αυτό στον σκληρό σας δίσκο, ούτε να το τροποποιείτε ή να το εκμεταλλεύεστε εκτός και αν έχετε τη γραπτή συγκατάθεση του 2407.gr . Η άδεια αυτή δεν περιλαμβάνει καμία εμπορική χρήση του site ή του περιεχομένου του και δεν σας δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε κανενός είδους μηχανισμούς για μαζική συγκέντρωση δεδομένων από το 2407.gr . Το περιεχόμενο καθώς και αυτό καθαυτό το site www.2407.gr δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί ή να επαναπωληθεί χωρίς την γραπτή συγκατάθεση της 2407.gr . Η χρησιμοποίηση του ονόματος ή του λογότυπου ή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στην iconzoo δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προβολής και διαφήμισης καθώς για κάθε είδους εκμετάλλευσης φήμης και πελατείας χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας.

Τροποποίηση όρων

Το 2407.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών με την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site.